Lunden

Avd. Lunden

Lunden 22, 0598 Oslo

Om barnehagen:

Vi holder til i Lunden Hageby og har kort vei til gode friluftsområder som vi bruker rett som det er. Barnehagen ble bygget ny, og åpnet for barna for første gang 11. september 2006. Barnehagen har lyse og luftige lokaler og består av en småbarnsavdeling og en storbarnsavdeling. Barnehagen er godkjent for barn i alderen ½ – 6 år.

Pedagogikk:

Vår barnehage er preget av nærhet og tett oppfølging av hvert barn og barnegruppen i helhet, samt at alle barn skal få utvikle den beste versjonen av seg selv. Rammene i barnehagen tilrettelegges og tilpasses etter barnegruppen og med det mener vi at vi tar utgangspunkt i barnas verbale og nonverbale uttrykksmåter. Dette tas med i planleggingen slik at barna er med og medvirker i valg av månedens temaer og sin egen hverdag. Barna lever her og nå, så vi jobber for å skape felles oppmerksomhet ved å møte barna på deres interesser og spontane engasjement. Vår pedagogikk legger til grunn at barnehagen skal styrke barnas selvfølelse og trygghet på seg selv. Gjennom trygge og omsorgsfulle relasjoner får de verktøy til å takle og håndtere de utfordringer de kan møte gjennom livets løp.

Vårt satsningsområde er natur og uteliv som skaper en allsidig og variert barnehagehverdag. Naturen utfordrer barna på det kognitive, sosiale og motoriske, samtidig som det gir mestringsfølelse. Naturen er også et område hvor barna utvikler sin selvstendighet gjennom naturlig tilpassede utfordringer, ansvar for å ivareta, og stimulerer deres nysgjerrighet og vitebegjær.  I årsplanen kan du lese mer om våre mål, satsningsområder og om hvordan vi jobber for å fremme barns utvikling og trivsel.

– Hos oss er det stort å være liten!

Les mer om barnehagen på Oslo kommunes hjemmeside:

Kontaktperson:

Styrer: Marie Martinsen Fredskov